Szívritmuszavar, ájulásérzés. Milyen vizsgálatra menjek, ha csak néha jelentkezik?
Tachikardiám van mitrális prolapsussal. Elvileg ez egy "veszélytelen" elváltozás (mondjuk olvastam érdekes összefüggéseket a hirtelen szívhalállal, de ezt most hagyjuk..)
Gyógyszerrel szinten tartom a pulzusom. (Procoralan, Concor)
Mégis előfordul néha, hogy úgy érzem, össze-vissza ver a szívem, egyik pillanatról a másikra, mintha csak "remegne" a mellkasom közepén. Köhögni próbálok, hátha segít, de folytatódik...Majd dobban és visszaáll. Orvosok nem tudnak mit csinálni, mert azt mondják, amíg nem látják ekg-n addig nem tudják mi az.
A mai nap is jelentkezett, pár másodpercig, nagyon megijedtem, kezdett elmenni a látásom, (foltok...) azt hittem, el fogok ájulni. Majd visszaállt. Nem tudom mit tegyek.
Nem akarom megvárni, hogy összeessek és annyi, de az orvosok se tesznek semmit.
Valaki hasonlóval?
Igen, tudom. De mivel (hálisten) nem mindennapos, hanem ritka, ezért ott se látni semmit.
Ezért vagyok tanácstalan :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!