Amióta kaptam egy pár gyenge űtést arcra azóta cseng a fűlem, már lassan másfél éve. Szerintetek komoly lehet a baj?
Figyelt kérdés
aug. 20. 17:37
2/7 anonim válasza:
Masfel eve? Es te ezzel elsz? Olyan nincs, h par nap utan ne mennek ezzel orvoshoz.
3/7 anonim válasza:
Biztos, hogy attól cseng? Mennyire cseng?
4/7 anonim válasza:
Nem fog elmulni. Fülcsengés más néven, Tinitus. Nem tudják gyógyítani.
5/7 anonim válasza:
A fül csengés, egy halk, sziszegő hang, általában egy kis vérnyomás változástól van és pár másodperc után elmúlik. Szoktuk kérdezni, melyik cseng, mert jellemzően egy oldalon halljuk.
A fülzúgás, (tinitus) egy olyan rendellenesség, aminek nem tudják az okát és nem is gyógyítható, nem is múlik el. A fejben van, semmi köze a fülhöz, ha befogod, akkor is zúg, az idegrendszerhez van köze. Nekem is van, az enyém olyan, mintha egy nagyobb elektromos szekrény, vagy trafó mellet állnék. 7 éve tart, eddig talán négyszer abbamaradt 4-5 percre, aztán visszajött. A fülész a vállát vonogatja, meg kell tanulni együtt élni vele. Már régen nem zavar, az elalvásban sem.
6/7 A kérdező kommentje:
Pár napja erősödött, és észrevettem amikor elforditom a fejem akkor még hangosabban sípol.
aug. 26. 20:44
7/7 anonim válasza:
Kérj időpontot eleve az ideggyógyászatra, megspórolsz vele egy várakozást a fülészeten, úgyis oda küldene. A fej elfordítása is idegpályákat mozgat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!