Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fájhat így a fejem?

Mitől fájhat így a fejem?

Figyelt kérdés

Pár hónapja szintén jelentkezett, néhány napig tartott, hogy egyetlen ponton erős szúró fájdalmat éreztem a fejem egy pontján. Pontosabban mintha az agyamba sugározna. Most 3 napja ismét érzem ugyanott. Teljesen random, hirtelen belenyillal az a fájdalom arra a pontra. A fejem tetejétől jobbra lent.

Valaki tapasztalt hasonlót? Mitől lehet?

aug. 16. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Mármint néha néha hirtelen, rövid ideig tartó (1-2mp), erős szúrás?
aug. 16. 14:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen
aug. 16. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kb egy nap hányszor van?

Nekem is volt ilyen már, nem igazán lehet vele tudtommal mit kezdeni, talán neuralgiás fájdalomnak hívják, legtöbbször ismeretlen eredetű.

Ha nagyon zavar kérdezz rá dokinál, de az is lehet, hogy ez a meleg hozta elő, esetleg kevés folyadék. Ha meg van ventillátor/klíma, szerintem az is okozhatja.

aug. 16. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Változó, ma például idáig kb. 15-20x biztos éreztem. Van hogy egymást követően 1-2 percenként jön, aztán abbamarad egy időre...

Lehet akkor a meleg miatt... csak furcsa h csak azon az egy ponton.

Ha nem múlik el pár napon belül, akkor elmegyek orvoshoz vele.

Köszi amúgy a tippeket!

aug. 16. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt, majdnem a fejem tetején, picit bal oldalt...néha beszúrt, sugárzott mindenfele, de mindig abból a pontból indult ki. Nekem mondjuk ilyen sok nem volt, de ja...
aug. 16. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!