Lehetséges, hogy valami komolyabb bajom van?
Figyelt kérdés
Az utobbi idoben nagyon faradt vagyok es kimerult, az izmaim is nehezebben mukodnek es a mozgaskoordinaciom is romlott. Tikkel az egyik szemem, a fejem is faj 4 napja egy ponton. Memoriazavarom is van enyhen. Voltam vervetelen de az alapjan teljesen egeszseges vagyok. Szerintetek ez lehet valami komolyabb betegseg jele? Nagyon hipohonder vagyok, mar mindent beleláttam ebbe, migréntől az agydaganatig. Eddig nem volt senki rakos a csaladunkban es nekem se volt eletem soran komoylabb betegsegem, de ez az utobbi idoben kicsit ketsegbeejto.
22/F
aug. 15. 10:41
2/10 anonim válasza:
Szetintem magzézium-hiányod van, de a legjobb lenne, ha elmennél a háziorvoshoz
3/10 A kérdező kommentje:
Voltam háziorvosnál, ő is mondta hogy szedjek magnéziumot, 5 napja szedek de nem változtak a tünetek. Sajnos egyre jobban ráparázok és már volt hogy majdnem pánikrohamot kaptam emiatt, lehet ez megjobban ráerősít a tünetekte. Holnap megyek újból háziorvoshoz.
aug. 15. 11:22
4/10 anonim válasza:
Magnézium, vas, sok víz. Pajzsmirigyet is meg lehetne nézetni.
5/10 A kérdező kommentje:
Rendben, odafigyelek ezekre. A koncentraciom es a latasom is az elmult napokban eleg rossz, lehetseges hogy agydaganatrol van szo?
aug. 15. 11:42
7/10 A kérdező kommentje:
De azt a vervetel kimutatta volna nem?
aug. 15. 11:54
8/10 anonim válasza:
A vörösvértest utal a vashiányra. Annál milyen érték jött ki?
A magneziumnak is kell idő, hogy elérje a megfelelő koncentrátumot a testben, ráadásul könnyen ürül. Felszívódás is fontos Magnerot tabi jó pl
9/10 A kérdező kommentje:
A vörösvérsejtszámom 4,69 Tera/L.
aug. 15. 12:23
10/10 anonim válasza:
Az teljesen jó. Akkor inkább a magnézium, adj neki időt. A fejfájás lehet attól is, hogy bem iszol eleget, ulyen melegben nőnek 2.5-3 liter, ffinek 3-4 liter lenne ideális. Ha kávézol akkor +1 pohár víz/kávénként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!