Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vajon van valami komolyabb bajom?

Vajon van valami komolyabb bajom?

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg az hogyár hónapok óta szoktam időnként rosszul lenni, ami azt jelenti hogy a szívem majd kiugrik és felmegy a pulzusom, fáj a fejem, hányingerem van, és lihegek, és pl amikor suliban felsétálok egyetlen emeletet már le kell ülnöm mert nagyon kifáradok, az orvosnak egy másfél hétig írnom kellett napi 3x a vérnyomásom és végül az eredmények alapján elküldött kardiológiára, viszont egy csomószor jó értékeket mérek és nem félek hogy csak feleslegesen mennék el nyilván nagyon örülök ha egészséges vagyok de most tényleg nem tudom hogy van-e valami bajom vagy nem. Az időpont már megvan hónap végén megyek. Azt még hozzá kell tennem hogy a családban a nagyapámnak, és a bátyámnak szívbetegsége van a nagymamámnak, és az apámnak pedig magas vérnyomása

2022. jan. 11. 15:49
 1/5 A kérdező kommentje:
*hogy már
2022. jan. 11. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Kor/súly/étkezési szokások ?
2022. jan. 11. 16:06
 3/5 A kérdező kommentje:
16 éves lány, 66 kg 173 cm és reggelizni nem szoktam max egy müzli szelet délben 2 szendvics a suliban és este vacsora
2022. jan. 11. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Oltast kaptál mostanában?

Az csinál ilyen tüneteket, már nem egy embertől hallottam.

2022. jan. 23. 14:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Augusztusban kaptam a második covid oltást azóta nem kaptam.
2022. jan. 23. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!