Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az utóbbi kb fél évben egyre...

Az utóbbi kb fél évben egyre többet ébredek arra, hogy nagyon fájnak a combizmaim. De nagyon! Mitől van ez?

Figyelt kérdés

Teljesen kiszámíthatatlan, azt vettem észre, hogy éjjel vagy gyakrabban hajnalban, de előfordul reggel is. Nappal még nem volt.

és vehetek én be akármilyen fájdalomcsillapítót, kb olyan érzés, mint az izomláznak a 100-szorosa.

Milyen betegség ez és mit lehet kezdeni vele? Már ha lehet ...

aug. 13. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Orvos mit mondott?
aug. 13. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:

még semmit, akkor írtam volna. de ez milyen válasz?

majd ha eljutok neurológushoz, talán mond vmit.

a háziorvos a szokásos hülyeséget: biztos csak volt egy rossz álmom. de ugye ez mindegy, mert mindig hülyeségeket beszél sajnos.

(és ezt nem én mondom, hanem más szakorvosok .. ízületi gyulladásra felírt nekem egymás után 3 féle antibiotikumot, naná nem javult, a szakorvos meg fogta a fejét, hogy lehet valaki ennyire ostoba, és rá is kérdezett, hogy "de ugye nem vette be?" mondom sajna de ...

aug. 13. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Hat figyi, itt nem valoszinu, h orvos fog neked irni, es amugy se lehet neten diagnosztizalni. Jarj utana a megfelelo szakembernel. Jobbulast!
aug. 13. 15:38
 4/6 A kérdező kommentje:

miért írod ezt? írt már nekem orvos, nem is egyszer.

+ tapasztalatok is érdekelnek.

de tudod, azért létezik olyan, hogy klinikai kép, amely alapján bizony lehetséges diagnosztizálni. sőt, ugye a víruscirkusz meghozta nekünk a telemedicinás ellátást is, na nekem még a középfülgyulladásomat is megszakértették telefonon. akkor miért pont ezt ne lehetne?

aug. 13. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Aha, ok.
aug. 13. 15:46
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon bölcs vagy, látom :) csak éppen tényeknek mondasz ellent, az meg elég érdekes. na sebaj
aug. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!