2 hónapja tartós, hol romló, hol javuló emésztési problémáim vannak. Mi lehet ez? Hogy induljak el?
június végéig egy hatalmas stresszforrás volt rajtam, amitől ami a testemben el tudott romlani az el is romlott. Elkezdtem miatta reggelente nagyon laza, szinte híg székletet produkálni, volt hogy napi többször is. Majd elmúlt a stressz, de a szekelesi probléma fennmaradt, viszont csak napi 1x felkelés után rögtön, hol híg, hol csak masszás állagút székeltem, a színe viszont sárga volt teljesen, 2-3 héten át. Július közepén elmentem háziorvoshoz, aki gluténmentes diétára fogott, de én nem tartottam, mert kétlem, hogy az lenne a baj. Augusztus 1. Napjára már kezdett visszatérni a normál barna színe és egyre keményedett, habár továbbra is puffadok és sok görccsel járt az ürítés.
Időközben ittam 1 pohár tejet, mellé ettem sajtos szendvicset, nem is egyszer, hogy kipróbáljam az e baj, mert havi 1 pohár tejnél többet sosem fogyasztok, sőt semmilyen tejterméket, de másnap ugyanúgy keményebb, jobb állagút székeltem. Szóval a laktozt is kizártam így elsőre.
Viszont, szombat este 23:30 körül ettem egy fél Müller Püding-ot. Előtte 4 órával multivitaminos üdítőt és egy csomag lays chipset is.
Másnap reggel, ahogy felébredtem, elkezdett felpuffadni a hasam, szeles lettem, és erős görcsök közben kimentem wc-re, újra nagyon híg székletem lett, majd kb még 2x mentem ki délelőtt wc-re. Másnap csak reggel volt 1 híg, majd ma reggel is 1 nagyon híg (eddig). A színe megint kezd sárgulni...
Nem értem mi lehet ez? Ha eszek valamit és nem tesz jót a gyomromnak, akkor miért csak másnap reggel kell menni wc-re? Egész estét végig alszom ,de miest kinyitom a szemem, mintha a beleim érzékelnék, hogy na most van ébren, gyerünk, és elkezdi produkálni a tüneteket.
Valami tartósítóra lettem allergiás? Vagy mi? 24 éves vagyok, soha semmitöl nem volt bajom, bármit ehettem tényleg.
Undorító. Majd en is mellékelem a szarási naplóm, ha nem haragszol.
Miutan csokit eszem, érdekel milyet szarok?
Leírhatom részletesen, hogy minden étel hogy néz ki kiszarva! De többet nem lesz rá gusztusod!
Nem lett volna egyszerűbb azt mondani, hogy mostanaban megy a hasad? Miert kell ilyen undorító részletekbe belemenni?
Lays chips es utana sarga híg fos! Jó étvágyat ezentúl a chipses!
Epekő lehet! Különben
Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!