Mit tegyeeeek???
Figyelt kérdés
Üdvözlök mindenkit!
hányás azaz emetofóbiám van. Elsőnek tesóm most meg anyumon megy át ez a hányós vírus. Nagyon remélem imádkozom, hogy ne kapjam el elsem tudjátok képzelni, hogy mennyi retteg az aki ilyen fóbiában van mint én, de ha mégis kérlek segítsetek valami megnyugtatóval. Valamint mit tegyek, hogy ne éljem meg annyira rosszul. Érzem, hogy teljesen sokkban vagyok már most. Nemtudom, hogyan kell hányni nemtudom mire számítsak mert gyerekként nem emlékszem rá és ez maradjon is így Ámen. De megköszönnék valami NAGYON ERŐS nyugtató választ Tőletek. Menjen csak sok válasz!!!!!🙏🙏🙏🙏🙏
aug. 12. 17:47
1/8 anonim válasza:
Nem baj, hogy nem tudod, hogy hogy kell hányni, ugyanis nem kell hányni. A hányást megelőzi a hányinger és az olyankor bevett gyógyszer még megelőzheti a hányást. Ha mégis erősödik a hányinger, akkor a szádon át lélegezz mélyeket, mert akkor nem annyira hirtelen fogsz hányni. Egy vödör vagy lavór is legyen a közeledben. Hányás után érzékeny a gyomor, úgyhogy kortyonként gyenge cukros teán kívül mást ne fogyassz.
2/8 anonim válasza:
Először is, gondolj arra hogy nyugi! Ha stresszelsz azzal nem tudod befolyásolni, hogy elkapod-e vagy sem, viszont a nagymértékű stressztől jelentkezhet hányinger/hányás. Annyit tudsz tenni, hogy gyakrabban kezet mosol, igyekszel keveset a közelükben lenni és nem azokat a cuccokat használni amiket ők. Illetve készülj fel arra, hogy ha esetleg mégis elkapnád, mi az, amivel csökkenteni tudod a tüneteket (pl b vitamin, valami mentolos cukorka/rágó, diétás ételek)
3/8 anonim válasza:
És még annyi, nem kell "tudni" hányni. Ha ki akar jönni, ki is fog. Annyit tudsz segíteni a dolgon, hogy mivel a hányás általában nem folyamatosan, hanem több adagban jön, mindig ezek az adagok között veszel levegőt és így nem lesz az, hogy hányás közben próbálsz lélegezni amitől szintén bepánikolhatsz. Nem tudom mennyire sikerült értelmesen leírnom de azért remélem érthető
4/8 A kérdező kommentje:
Igen ez is megrémiszt, hogy több adagban jön. Folyamatos bokákolás lesz meg minden😫😫 Ti hogyan nem féltek tőle?
aug. 12. 18:17
5/8 anonim válasza:
Én azért nem félek, mert tudom hogy ha ki akar jönni valami, az ki is fog. És mivel már a hányinger is egy elég kellemetlen érzés, próbálom minél hamarabb "kierőltetni", mert általában egy hányás után megkönnyebbülök és sokkal jobban vagyok utána. Szóval az motivál, hogy a hányással elmúlik a rossz érzés is
6/8 anonim válasza:
Úgy nem félek tőle, hogy ismerem. Jön, aztán megy, elfelejti az ember, vannak sokkal emlékezetesebb dolgok az életben.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy elfelejti az ember es vannak rosszabb dolgok is de en tenyleg nagyon kivagyok elajulok mar akkor is ha mellettem valaki rosszul van. Ha meg en erzem mar hogy kis hanyingerem van akkor megjobban bepanikolok futkozok elfehered lever a viz es elajulok konkretan.😫😫😫
aug. 12. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!