Budenofalk-tól rosszabbul vagyok?
Vastagbél gyulladással lettem még tavaly ősszel diagnoztizálva. Azóta pentasa 2g granulátumot szedek. Mondhatni enyhe tüneteim voltak mindig is, mert az átlagnál jóval nagyobb wc-zés számban nyilvánult meg hogy valami nincs rendben. Mióta szedem a pentasa-t azóta sem igazán változott semmi, hétközben ugyanúgy megvan a 4-6 wc.
Olyan nyár eleje óta elkezdett többször csikarni a hasam, és rendes klasszikus hasmenésem is többször lett. A legutóbbi találkozáson ezeket mondtam is az orvosnak, aki felírta plusszban a Budenofalk 9mg granulátumot, amit miután elkezdtem szedni csak rosszabb lett minden. Minden egyes nap miután beveszem fáj tőle a hasam és sokkalta aggresszívabb wc-zési ingerem is van tőle. Én úgy döntöttem, hogy nem szedem tovább, mert úgyis már kevesebb mint fele van meg neki. Legközelebb kb 2 hónap múlva fogok menni vissza az orvoshoz.
Én úgy veszem észre, hogy a sok wc-zés ellen a leghatékonyabb a széntabletta, mert miután nagyon híg széklet jön egyből beveszem a 4-5 darabot és az ér úgy valamit.
"ha jó ételekről is lemondanék nem igazán maradna örömem."
Hibás felfogás. Alapanyagot vegyél csak a boltban, és főzzél magadnak finomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!