Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan lehet megszabadulni ettől?

Hogyan lehet megszabadulni ettől?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 18 éves lány vagyok és egy olyan problémával küzdenek, hogy sajnos súlyos hányás fóbiám van. Jelenleg Tesómon megy át most egy hányós vírus és szeretném, hogyha elmesélnétek valami

Olyat ebbe az egészbe amitől nem fogok félni tőle. Kiskoromban is sok rossz emlékem van ezzel

Kapcsolatban. Leginkább attól félek, hogy, amikor jön mit érzek így hogy rosszul is vagyok meg áhh értitek. És akkor felkelek éjjel, hogy hányingerem van mitcsináljak vagy hogy most értitek. Nehéz ezt elmondani nagyon félek tőle és így minden. Nyílvan hallom hogy ne rettegjek már, semmiség stb de hàt ez nem igy működik. Szóval megköszönném, ha elmagyarázná nekem jóirányba hogy ne rettegjek tőle. Valamint ha hasonló helyzetből sikerült kigyógyulni a félelemből.

Rettentően köszönöm.(bocsánat az összeszedetlenségért)

aug. 10. 19:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindenkinek vannak ilyenek, ezzel nincsen semmi probléma. Én például a nyers húsoktól félek.

A lényeg, hogy régebben én is féltem a hányástól. Aztán voltam részeg, és konkrétan magamat hánytattam meg, hogy ne fájjon annyira a hasam.

Egyébként egyrészt, nem biztos, hogy elkapod. Moss kezet rendszeresen és lehetőleg pár napig ne nyúld le a cuccait. xD Másrészt, ha el is kapod (mivel egy légtérben tartózkodtok, előfordulhat),az immunrendszereden is múlik, hogy milyen súlyos formában fog kiütközni. Lehet, hogy egyáltalán nem is lesznek tüneteid. Szedj vitamint, zöldség-gyümölcsöt és napközben, ha lehet, menj el otthonról, hogy csökkentsd a kockázatot.

Illetve, ha tegyük fel el is kapod és az immunrendszereden is kifog (azaz megbetegít), akkor sem biztos, hogy hányni is fogsz. Vigyázz magadra, de ne parázd túl. ^^

Amúgy azt hallottam, hogy éhgyomorra kóla segít. De csak kevés, reggel.

aug. 10. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!