Hányinger, majd szédülés és homályos látás mitől lehet?
Figyelt kérdés
Bicikliztem (a napon) és út közben meg kellett állonom, azt hittem elájulok, de leültem egy 5 percre azután jobban lettem. Hozzá tenném előtte ittam egy kávét meg egy kólát. A sok koffeintől lehet? Vagy napszúrást kaphattam? ( volt rajtam kalap)aug. 10. 13:52
1/5 anonim válasza:
Bármelyik okozhatta: a koffein is sok (egyszerre kávé+kóla) meg ilyen melegben nem kellene biciklizni. Folyton mondják is, hogy csak reggel, vagy este biciklizzenek. Egy kis agyi oxigénhiány is lehetett, pl. kemény izommunka miatt, ha emelkedőn tekertél.
2/5 BlackSword válasza:
Lement a vércukrod... semmi gond, csak legyen nálad nasi, mindegy mi, csak egyél valamit...
3/5 anonim válasza:
Én bringázok 38 fokban is, de ilyenkor ásványvizet iszom (mindig van nálam), és sapka van a fejemen.
4/5 anonim válasza:
vércukorra (annak leesésére) tippelnék, nekem is volt pont az általad leírt eset, nem volt bajom magában a meleggel, sose fedetlen a fejem, sok vizet is ittam, sőt minden közkútnál megálltam és ott nem sak ittam és kulacsot töltöttem, mindig "lefürödtem" a kutaknál és így még rendszeresen hűtve is volt a testem, tényleg nem lehetett simán a meleggel bajom, ám egyszer szó szerint elvesztettem minden erőm... (már nemhogy bicózni, hanem otthonról elindulni se merek úgy, hogy ne vinnék magammal kaját)
5/5 anonim válasza:
Úgy is jártam (04:27 vagyok), hogy Nezsiderből bicajjal indulva, megérkeztem Fertődön a pizzériába (nem a kastély előtti étterem, hanem tökre arrébb), odáig semmi bajom, bicaj leláncolva, állok, besétálok, még itt is minden rendben, majd az étlap nézésekor kezdtem rosszul látni (máskor/egyébként kva jól látok), akkor ütött be az "energiahiány", nem tudtam mit tenni, enni úgyis mindjárt fogok, csak pont a kikérés előtt megjött ez a szαrság, olyannak láttam az étlap összes betűjét mintha a lap nem is lenne nyugalomban, hanem mintha a haverom kezében lett volna és mintha ő még heccelésből rázogatná is a lapot, erre semmi más megoldás nem maradt, mint hogy a haver kérte ki az én pizzámat is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!