Melyiket utálod jobban?
Figyelt kérdés
A fejfájást vagy a torokfájást?
És miért?
aug. 7. 16:00
1/8 anonim válasza:
Fejfájást, mert az ellen nekem semmi nem használ. Torkom meg max évente 2x fáj és azt ki lehet kezelni néhány nap alatt.
2/8 anonim válasza:
A fejfájást. Mert míg torokfájva minden cselekvőképességem és gondolkodási lehetőségem megvan, addig fájó fejjel semmire sem vagyok képes. Ha fáj a fejem, akkor kénytelen vagyok kivonni magamat a forgalomból.
3/8 anonim válasza:
Torokfájás. Hála az égnek lekopogom egyáltalán nem vagyok fejfájós, azt sem tudom mikor fájt utoljára olyan ritkán szokott. Viszont mikor begyullad a torkom minden bajom van.
4/8 anonim válasza:
Fejfájást. Az nem csak kellemetlen, hanem egyáltalán nem tudok dolgozni tőle.
6/8 anonim válasza:
A fejfájást nem tudom utálni, mert még sosem volt. Maradna a másik, de azért 5 évente azt az 1-et kibírom.
7/8 anonim válasza:
A fejem még soha nem fájt, a torkom meg utoljára valamikor kisgyermek koromban fájt. Nem tudom utálni egyiket sem. Kb. úgy vagyok ezzel, mint a hatodik Válaszoló.
8/8 anonim válasza:
Nekem most mindkettő fáj. Gondolkodom a kérdésen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!