A legyeket, vagy a szúnyogokat utálod jobban?
Figyelt kérdés
Ezen filozofálok már 10 perce:D2012. szept. 12. 01:14
1/14 anonim válasza:
Én a legyeket. Tőlük aludni sem bírok. Idegesít amikor reggel aludnék, de rám szállnak. A szúnyogok nem zavarnak, mert engem csak 2 esetben csípnek meg
1. a szúnyog eltévedt, és az élete múlik hogy vért szívjon
2. kicsit drogozni akar, és ezért csíp engem.
Egyébként tényleg nem csípnek meg. Jó ha egész nyáron van max kettő szúnyogcsípésem. (idén egy sem volt) Nem ízlik nekik a vérem. Túl sós nekik..:)
2/14 anonim válasza:
Én a legyeket, mert undorítóak.
3/14 A kérdező kommentje:
Én most a szúnyogoktól vagyok ki,mert állandóan itt zizegnek a fülemnél,és egyiket sem bírom agyoncsapni,mert mindig meglépnek.Amúgy meg teli vagyok szúnyogcsípésekkel,főleg a lábamon,és a kezemen,és eléggé viszketnek.De közben meg a legyeket is utálom,mert pofátlanok,és idegesítőek,ha elzavarom őket,mindig visszaszállnak ugyanoda.Bár most légyből alig van szerencsére:D
2012. szept. 12. 01:39
4/14 anonim válasza:
A szúnyogokat fél mp alatt lecsapom, de a legyek mocskos kis dögök... direkt az emberrel szórakoznak, vagy rá szállnak, vagy az ebédet veszik célba, stb. Ezen felül még lecsapni sem olyan egyszerű őket (A mai napig sem értem, miért pókreflexet mondanak légyreflex helyett a jó reakcióidejű emberekre). Ezen felül még hangosak is...
5/14 A kérdező kommentje:
Hát az én szúnyogjaim valami egészen különleges hiper szuper képességgel rendelkeznek,nem is tudom mitől?Talán a rendkívüli és finom "üzemanyagtól"?:D
2012. szept. 12. 02:30
7/14 anonim válasza:
legyek.
pont múltkor filóztam rajta hogy jobb lenne ha legyek helyett szúnyogok lennének itt, azokat könnyebb lecsapni, nem olyan gyorsak, nem szarosak és ha rádszállnak és elkezdik szívni a véred még könnyebben kinyírhatóak.
jah és nem olyan zajosak és szemtelenek - kiv. este- mint a legyek...
8/14 Rat Poison válasza:
Na, jöttem jeget törni. Szúnyog! Ő is kaja után sóvárog, csak éppenséggel téged tekint annak.
9/14 anonim válasza:
szúnyogokat,nyáron este muszáj kinyitnom az ablkaot ha nem akarok megsülni , és én tölük nem tudok aludni :@ a hadjuk is idegesitő ja és folyton összecsipkednek
10/14 anonim válasza:
szúnyogháló esetleg?
occsó, de csodákra képes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!