Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Makacs tyúkszem eltávolítására...

Makacs tyúkszem eltávolítására mondanátok tippeket?

Figyelt kérdés
Az ecsetelés es a tapasz nem használ. Pedikűröshoz sok hétre előre van időpont. Házilag mit próbálhatnék még ki? Régóta megvan, de most lett zavaró. Tudom, kellett volna már lépni, de ha csak ezt akarod válaszként írni, az nem segít. Most mit tudok tenni ellene?

aug. 5. 03:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem a tapasszal nem szokott gond lenni. Csak akkorát vágok ami éppen lefedi a tyúkszem kritikus területét. Mondjuk 8x8 mm-t. Ha túl nagy a tapasz akkor felmar olyan részeket is amit nem kellene. Ezt a kis tapaszt felülről leszorítom egy gyors sebkötözővel, mert különben le szokott jönni. Kb. 3 napig cserélgetem a tapaszt, van úgy , hogy naponta kétszer is. Utána ki lehet kaparni körömmel a "szemét".
aug. 5. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!