Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet valami bajom?

Lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Tegnap fürdésnél vettem észre, hogy van egy tyúkszem a talpamon. A méretéből ítélve már pár hetes lehet, de csak most figyeltem fel rá. Találtam a konyhában ilyen Heralit ecsetelőt, ami direkt erre van kitalálva, és elkezdtem ecsetelgetni. Már be kentem, meg is száradt majd a mai fürdésnél néztem és mint ha kicsit elsárgult vagy fehéredett volna körülötte. Azt hittem hogy csak az ecsetelő száradt rá, így nem nagyon agyaltam rajta. Aztán ma megint bekentem vele, amikor néztem hogy az ecsetelő 2016.12.09-es "szavatossággal" tartózkodott a hűtőben. A doboza nem volt meg, csak az a kis palack, és már igen csak le kopott róla a szavidő így nehezen észrevehető volt. Lehet valami bajom ha ezt használom tovább, vagy nem kéne? Tudom nem egy drága mulatság, de ha nem muszáj nem veszek másikat.

2017. márc. 30. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én is használtam mar korábban lejárt ecsetelőt, semmi bajom nem lett tőle, sőt, ugyanúgy hatott. Amit tapasztaltál, szerintem azert van, mert elkezdte kifejteni hatását az ecsetelő, a tyuszem pedig elkezdett leválni/leszáradni! Nem lesz bajod tőle, kenegesd vele nyugodtan :)
2017. márc. 31. 07:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, elkezdett száradni/keményedni. Rendben köszönöm! :)
2017. márc. 31. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!