Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az anémiának lehetnek ilyen...

Az anémiának lehetnek ilyen tünetei?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta anémiám van. Többször voltam nagyon beteg, akkor mindig elküldtek laborba. Minden laborvizsgálatnál az jött ki, hogy vashiányom van. Anyám mindig azt mondta hogy "Nekem is az van, semmi bajod nem lesz" hiába rosszabbodtak a labor eredményeim, én meg ugye el is hittem. Na igen... Most értem el azt hogy sokszor szédülök, rosszul vagyok, hányingerem van, gyenge vagyok, sápadt a bőröm, alvás problémáim vannak. Mint egy zombi kb úgy nézek ki. Ezt okozhatja az anémia?17l

aug. 1. 15:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Bizony okozhatja.

Az anyukádé nem hatalmasodott el ennyire, de a tied igen. Ebből lehet bajod, ezt kezelni kell.

aug. 1. 15:52
 2/2 anonim ***** válasza:
74%
Mindenképpen vas készítményt kell szedned. Ne hallgass anyukádra. Valószínű neki nem annyira komoly, mint neked.
aug. 1. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!