Miért nem mondta meg az orvos azonnal, hogy infarktusom van?
Nem ma történt, hanem vagy fél éve kb.
Biciklivel elmentem a háziorvoshoz mert nem éreztem magam valami jól. A háziorvos megvizsgált, már majdnem el is engedett, mire megszólalt, hogy "Várjon csak egy picit! Csinálunk egy EKG-t."
Lehúzta az EKG-t, majd azt mondta, hogy menjek ki a rendelőből és üljek le a váróba, majd szólít. Ekkor nem sokára hirtelen megjelent 3 mentős akik nagy felszereléssel mentek be a rendelőbe. Először néztem furcsán de nem gondoltam, hogy miattam jönnek.
Majd utána az orvos beszólít a rendelőbe, hogy "na jöjjön csak". Na ekkor már gyanítottam. Aztán akkor mondták meg, hogy infarktusom van. Kaptam a mentősöktől vagy 9 tablettát meg infúziót aztán szirénázva bevittek.
Miért nem mondta meg azonnal az orvos, hogy mi a bajom?
EZT állítod TE, de egyrészt egész más, ha elképzelsz valamit, meg más a valóság, emellett, ha te nem is reagáltál volna így, sok más ember igen.
Meg az infarktusod sem volt igazán komoly, fölösleges lett volna idegesíteni.
Felügyelet nélkül hagyni nagy hiba volt...
Ha a váróban áll meg a keringésed és senki nem veszi észre mert pont egyedül vagy akkor már lehet későn ér oda a mentő.
Remélem a kivonulók rendesen kiosztották ezért a háziorvost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!