Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 1 nap alatt AIDS(HIV) tünetek...

1 nap alatt AIDS(HIV) tünetek lehetnek? 22/L

Figyelt kérdés
Orális szex volt csak viszont utána 1-2 órával úgyéreztem mintha lázas lennék, vettem gyógyszert elmúlt, most pedig 1 nappal kesobb elkezdett fájni a torkom és fáradtabbnak érzem magam. Mondjuk most folyamatosan éjszaka dolgozok kevés alvással+bulizással.

júl. 29. 02:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%

#9 vagyok , nem akartalak megijeszteni , nagy valószínűsŵggel nem kaptad el , mert kicsi az esély rá hogy a úriember pont HIV + lenne illetve 1 alkalom , és orál. De az biztos hogy afrika (a meleg közösségeken kívül) nemcsak az élet de a HIV bölcsője is nem tudom hányadik Dél Afrika , az első Zwáziföld , de D Afrika tuti benne van az első 10-ben.

Az sokat számít hogy most milyen országban vagy , mert ha pl ez a srác ott tanúl és ez egy egészségtudatos ország , akkor ha fertőzött is lenne már kiderült volna , vagy nem is lenne ott mert lettek volna bizonyos követelmények , (nem HIV tesz) de amik árulkodnának erről.

aug. 10. 00:03
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

#9- vagyok , pontosítok Dél Afrika a 3. legfwrtőzöttebb afrikai ország , a lakosság 17.1%- fertőzött.

De ez csak egy szám.

Bár én is megijedtem mi után sexeltem (minden gumival volt)

egy Ghána-i lánnyal mikor láttam hogy Ghána a tizen valahányadik volt akkor a listán , illetve hogy nyelvel is csináltam a lánynak. Még aznap éreztwm minden tünetet.

aug. 10. 00:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Oh okés köszi !!
aug. 10. 09:10
 14/14 anonim válasza:
Nekem aktus után 11 hét negatív hív negatív syphilis de a trippert az összeszedtem elvileg abból már gyógyult vagyok tehát az a kérdésem hogy ez az ablakperiodus elég a negatívhoz?
dec. 12. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!