1 nap alatt AIDS(HIV) tünetek lehetnek? 22/L
#9 vagyok , nem akartalak megijeszteni , nagy valószínűsŵggel nem kaptad el , mert kicsi az esély rá hogy a úriember pont HIV + lenne illetve 1 alkalom , és orál. De az biztos hogy afrika (a meleg közösségeken kívül) nemcsak az élet de a HIV bölcsője is nem tudom hányadik Dél Afrika , az első Zwáziföld , de D Afrika tuti benne van az első 10-ben.
Az sokat számít hogy most milyen országban vagy , mert ha pl ez a srác ott tanúl és ez egy egészségtudatos ország , akkor ha fertőzött is lenne már kiderült volna , vagy nem is lenne ott mert lettek volna bizonyos követelmények , (nem HIV tesz) de amik árulkodnának erről.
#9- vagyok , pontosítok Dél Afrika a 3. legfwrtőzöttebb afrikai ország , a lakosság 17.1%- fertőzött.
De ez csak egy szám.
Bár én is megijedtem mi után sexeltem (minden gumival volt)
egy Ghána-i lánnyal mikor láttam hogy Ghána a tizen valahányadik volt akkor a listán , illetve hogy nyelvel is csináltam a lánynak. Még aznap éreztwm minden tünetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!