Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 1 nap alatt AIDS(HIV) tünetek...

1 nap alatt AIDS(HIV) tünetek lehetnek? 22/L

Figyelt kérdés
Orális szex volt csak viszont utána 1-2 órával úgyéreztem mintha lázas lennék, vettem gyógyszert elmúlt, most pedig 1 nappal kesobb elkezdett fájni a torkom és fáradtabbnak érzem magam. Mondjuk most folyamatosan éjszaka dolgozok kevés alvással+bulizással.

júl. 29. 02:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Annál hosszabb az inkubációs idő jóval. Valami nyári megfázást elkaptál
júl. 29. 02:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Az még fontos információ hogy a srác dél afrikai származású.
júl. 29. 03:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Jóval hosszabb.... Évekig tünetmentes.....
júl. 29. 04:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Butuska.
júl. 29. 06:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Meg a laboratorium sem tudja kimutatni 6-8 heten belul.

Lehet, hogy kaptal virust, de majd csak osszel lesz kimutathato vervizsgalattal, es addig tuneteid sem lesznek - lehet, hogy utana sem, csak hordozo leszel evekig.

júl. 29. 06:03
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Simán elkaptál valami enyhe fertőzést.

Azt írod, hogy most folyamatosan éjszakázol és keveset alszol. Ebből nekem az jön le, hogy teljesen felborult a bioritmusod és még kialvatlan is vagy ami már önmagában gyengíti az immunrendszert és fogékonyabbá tesz a nyavajákra.

júl. 29. 07:18
 7/14 A kérdező kommentje:
6. Én is erre gondoltam. De azért aggódok mert ilyesmi még nem történt velem és viszonlag ritkán vagyok beteg.
júl. 29. 16:43
 8/14 anonim ***** válasza:
#5 - ez nem igaz , 6 hét után kimutatja a 4.generációs teszt. Amit te írsz az kb 20 évvel ezelötti álláspont.
aug. 8. 03:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt érdemes lenne leírni hogy a szádba ejakulált vagy máshova ?

Az hogy dél afrikai ebből arra gondolsz hogy kb 20-30× nagyobb eséllyel lehet HIV fertőzött ez így van. Várj 5-6 hetet és menj be Szt László kórházba , 15-ös épület , ingyenes teszt. De addig lehetőleg ne sexelj és ne is oral-ozz , mert 3-4 nap után már fertöző lehetsz , persze ha elkaptad.

Lehet nem ártana megválogatni a partnereket , megéri egy életen át HIV+ ként élni ? Ugye kisasszony , eső után köpönyeg?

Az óvszer mire való , nem mondta az anyukája hogy nem cumizzon le idegen férfikat , vagy legalább használjon gumit.

aug. 8. 03:12
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 nem ment el a számba. Semmi más nem volt. Igen sajnos nem használtunk gumit, de gondoltam az oralhoz fura is lenne. Neten azt írják kicsi az esély hogy így elkaphatja az ember de nem lehetetlen. De most tényleg ennyire rosszak az arányok egy afrikai származású férfinál? Vagyis úgyértem, hogy ő onnan jött, de azért jó körülményekből meg most nem is ott él, meg én sem magyarországon vagyok.
aug. 9. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!