Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Paracetamol tapasztalatok?

Paracetamol tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Segített valakinek? 500mg-os adagot írt ki az orvos nekem. Tudom hogx minimum 4 óránként lehet egy ilyen tablettát szedni. Ha csak 2-t szedek, és nem mondjuk 4-5 tablettát egy nap, úgy is hatásos? Tudom, hogy májkárosító hatása van nagy mennyiségben

júl. 26. 17:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Remélem stabilan ülsz a lovon, mert olyan magasról leesni már baromi veszélyes.
júl. 26. 18:28
 12/25 anonim ***** válasza:
2 is elég lehet. Ha a maximálisan szedhető dózist kevésnek érzed, akkor se szedj be többet, hanem akkor az orvosodtól vagy a gyógyszerésztől kérj tanácsot. Ne szedj más paracetamol tartalmú gyógyszert a jelenlegi mellett!
júl. 26. 18:40
 13/25 A kérdező kommentje:

Mellélőttél haver, tudod miért kérdezek valamit? Mert szeretnék rá minél több szemszögből választ kapni, hátha másnak van tapasztalata ezzel kapcsolatban. Nem túl bonyolult válaszolni egy kérdésre. De ha nem releváns, tudod, nem kell írni, egyszerűen hagyd figyelmen kívül, mint a legtöbb olvasó, aki nem tud hozzá szólni, de ezzel nincsen baj, nem kell produkálni magunkat. Jobb lenne ha rendbe hoznád az életed, mert elég toxikus vagy, nem lepődnék meg, ha mindenki menekül előled, mert ezt senki sem tolerálja a valóságban. Ja és hidd el nincs baj a tudásommal ;)

Te egyébként tudsz mindenre választ adni? Még a szakmádban sem mindenre. Egy orvos se tud mindent. Miért tanulnak a vegyületekről, gyógyszerekről, és kevésbé vagy semennyire a természetes gyógymódokról, pl gyógynövények? Érdekes dolgok

júl. 26. 18:44
 14/25 A kérdező kommentje:
Ja és ha normális választ adtál volna, nem a leértékelést kapnád, csak mondom
júl. 26. 18:46
 15/25 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, ez a lény (újonnan érkezetteknek: otromba troll volt) nem ér annyit, hogy leállj vele vitatkozni. Nem partner.
júl. 26. 18:46
 16/25 A kérdező kommentje:
Tudom, igazad van, csak annyira szomorú, hogy valaki feljön trollkodni, vagy rosszindulattal válaszolni. Szerintem én nem vagyok hozzászokva, de mostmár nem is reagálok
júl. 26. 18:49
 17/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
85%
Nincs májkárosító hatása ennyi adagtól, hacsak nem szeded fél évig folyamatosan.
júl. 26. 18:57
 18/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Illetve hát a napi limitet ne lépd túl természetesen.
júl. 26. 18:57
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell paracetamolt szedned? Egy bőrgyógyászt kérdeztem meg, hogy ha napi 2 szemet szedek 3 éven keresztül belőle, akkor nem lesz májrákom? Nem volt megnyugtató a válasza, amely így hangzott: "ez még nem bizonyított....
júl. 28. 18:01
 20/25 anonim ***** válasza:
13%

Ki a lóf* akar 3 éven át paracetamolt szedni! Hogy jut ilyen eszedbe! Szerintem az orvos csak azért adott ilyen kitérő választ, mert udvariasságból nem akart téged a pszichiátriára irányítani.

Egyébként én bizonyítás nélkül megmondom: nem tudom, hogy máj micsodád lesz, de hogy lesz, az biztos. Ha valaki 3 éven át akar napi szinten paracetamolt szedni, az meg is érdemli.

júl. 28. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!