Volt már valami eltérésetek a laboreredmenyeitekben ?
Néhány csekély -mondjuk 10 %- eltéréssel nem kell foglalkozni, bármi okozhatja.
Ha komoly a baj, nagyobb az eltérés.
Nálam is előfordul időnként 2-3 csillag...
Emlékszem pár éve kimutatta a vérkép, hogy cukorbeteg vagyok. Visszavettem a cukorból, állandóan fáradt voltam, szédültem, alacsony vérnyomás, stb. Pedig nem egyik pillanatról a másikra hirtelen iktattam ki minden cukrot, csak pl első lépésként édesítőszert tettem a teába (nagyon teás vagyok, sokat iszom)
Csináltak terheléses cukor vizsgálatot, előtte 8,6 volt a cukrom, megitatták velem a cukros löttyöt, utána 5,8. Doki annyit mondott rá, érdekes. Azóta se foglalkozom vele különösebben. Visszavettem a cukrot, mert nagyon nem volt jó, hogy séta közben majdnem beájultam többször is (bár tényleg kevesebb cukorral iszom most a teát, mint X éve :D)
Koleszterin -az orvos szerint ilyen csekély eltérésért nem érdemes -mások szerint nem is javasolt- gyógyszert szedni;
Húgysav -egyszeri eltérés, korábbi-, későbbi normális;
Stb.
3-as vagyok, a "cukros"
7-esnek válaszként: nem tudom, az eredeti vérkép mit mutatott, az alapján terhelésesre küldtek, és amikor mentem, ott egészen tisztán emlékszem, hogy rögtön előtte 8,6 volt, utána 5,8. Nem tudom az erre vonatkozó szabályokat, csak azt, hogy nálam így történt 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!