Azt honnan tudom hogy kevés e a savam vagy sok a torkomban erzek néha maró érzést van mikor hamar jön a bofoges de van mikor egyáltalán nem bofogok a gyomrom az egy kicsit szokott égni de nem nagyon voltam dokinál noacidot írt fel ?
Huh...Hogy a búbánatos f@szba lenne kevés,ha ég a gyomrod és jön fel???
Egyértelmű hogy sok
Sok. Nem kell erre gyógyszer, 3 csipet szódabikarbóna+víz. A gyógyszer durván semlegesít, és több sav termelésére kényszeríti a gyomrot a megfelelő emésztéshez, ami azt fogja jelenteni hogy gyógyszer nélkül nagyon savas leszel tehát függőséget okoz a gyógyszer.
A savat mindíg éppen annyira kell csak csillapítani hogy ne legyen túl sok, de lehetőleg ne kelljen a gyomornak újat termelnie.
Én is savas vagyok, anyám is, apám még gymomorfekélyt is kapott a savtól, tehát tapasztalatból beszélek.
Ha a szódabikarbóna nem segít akkor szerintem orvoshoz kellene menni vele, mert az veszélyes is lehet gyomorfekély ügyileg.
Van rá vényköteles gyógyszer smi igen erős annak csillapítania kell.
6-os ez alapvető hülyeség. A reflux, és a magas sav között van különbség.
Nekem pl a gyomromat is szokta marni a sok sav, nem a gyomorszáj fölé jutnia. A bal alját szokta égetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!