A reflux minden esetben okoz égő / maró fájdalmat?
Nem. Nekem soha nem volt ilyen.
Nekem evés utáni köhögésben nyilvánul meg, de frankón kezelhető.
Semmi egyéb panaszom nem volt.
Nekem vérhányás volt, és sokszor érzem mintha valami jönne a torkomon, és ha vissza nyelem akkor marja. A másik, mintha cukros löty lenne a számban, ilyen édes íz. Ez jöhet akár a torkodból fel is.
Vérhányásom volt akkor mentem sürgősségire, ahol a torkomban akartak nyomni valamit, de végül covid pozitív lettem, és nem nyomtak.
És kaptam gyógyszert erősebb fajtából kanülön keresztül.
Majd írtak még ott fel covidra több féle gyógyszert, és controlocot a savamra.
Végül így alapították meg, hogy refluxos vagyok.
Vérvétel is volt. Viszont az inkább a covid miatt.
1-es vagyok:
Igen voltam, enyhe felmaródás van a gyomorszájamnál.
Adtak savlekötőtől kezdve mindent, de semmit sem szedek.
Reflux teát iszok napi 1 csészével. Sima rossmannban kapható naturland reflux tea.
Asszony hozta... előszőr nem akartam elhinni hogy hat... mégis csak egy tea aztán jóvan... de valóban hatásos. Meglepő.
Még annyi hogy durvább esetekről nem tudok nyilatkozni, nekem bevált ez a tea.
Mondjuk 2-t is lehet belőle inni 1 nap ha valakinek szüksége van rá. Nekem hálistennek nincs.
Amúgy étkezésemen se változtattam és így is rendben vagyok.
Fu, ez a verhanyas nem hangzik valami jol… de akkor azt is a reflux / sok sav okozta?
Nekem erdekes mod csak ilyen furcsa idegentest erzesem van a nyelocsovemnel. Nem faj semmim, nem ég semmim, nem erzek fura ízt a szamban, nem erzek maró erzest, nem böfögök , szoval tenyleg semmi tipikus refluxos tunet.
Ez az erzes is eloszor egy hete vacsorazas utan egybol jelentkezett, mintha a hagyma (mert azt ettem szendviccsel) megsertette volna a nyelocsovem. Akkor be tudtam annak. De ma is erzem , igaz enyhebben, mint akkor, de tenyleg ilyen, fura nehezen korulirhato erzes. Mintha nem ment volna le teljesen a kaja es még kicsit erzem h ott van. Mikozben nem errol van szo.
Veszteni nem vesztesz vele, próbáld ki ezt a teát. Legutóbb 1100 ft volt a rossmannban. 20 filter.
Ártani nem árt, maximum nem használ.
Ha elmúlik tőle akkor valószínű hogy reflux.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!