Táppénz, de senki nincs aki helyettesítene? Ti mit tennétek a helyemben?
Pincérnőként dolgozom 18 órás műszakban, 3-man vagyunk összesen, minden nap 1 pincérnő van csak.
Történt egy olyan, hogy kirándultam, lebetegedtem nagyon csúnyán, meg is gyógyultam kivéve a köhögés, az egyre rosszabbodik ismét. Ma éjjel számtalanszor kaptam köhögő rohamot, az egész tüdőm ég, 39,4 fokos a lázam. Kiszálltam ágyból, össze estem (nem ájultam el, össze rogytam, szerintem a gyengeségtől) ez következtében erős ütés a csuklón, gipsz.
Nem tudom mit csináljak, orvoshoz ezvégett nem mentem ugyanis félek hogy kiír, és nem szeretném cserben hagyni a kolleganőimet sem, sem a főnököm, mert mindig számíthattam rájuk. Viszont már nem bírom, szeretném kivizsgáltatni magam hogy mi ez, de valószínűleg kiír, és ezzel nemcsak csalódást okozok, de lehet a munkahelyem is elveszik.
Nagyon köszönöm ha végig olvastátok, kérlek segítsen akár egy jó tanáccsal. Köszönöm. 24/L
Ne azzal spóroljanak hogy nem vesznek fel több embert!
Az egészséged az első!
Ha lerobbansz akkor tényleg kutyába se fognak venni!
Mérlegelj mi a fontosabb: TE vagy a hülye munka/főnök?!
A legtöbb ilyen patkány csak spórolni akar a te hátrányodra! Ne hagyd!
Jó lesz nézni ahogy csőbe megy! Volt olyan hely ahova hónapokig nem találtak embert! Majd ő beáll helyetted pattogni! Ezt érdemlik! Sóher banda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!