Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mikor mulik el?

Mikor mulik el?

Figyelt kérdés
sziasztok! mar ket napja hanyok. vettem be hanyas elleni gyogyszert, de az is kijott. elso nap nem ettem semmit cska vizet ittam, masodik nap ettem haztartasi kekszet, fott krumplit. de ezt is kihanytam. menjek orvoshoz vagy elmulik magatol? gyomorrontasra tippelek

júl. 18. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, menj. Ha 2 nap alatt nem múlt el, nem hinném, hogy gyomorrontás.

És ne felejts el RENGETEGET inni, a hányás miatt sok folyadékot veszítesz, fennáll a koszáradás veszélye.

júl. 18. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Fontos rengeteget inni, de nem vizet!

Izotóniás folyadékot kell ilyenkor inni a sóveszteség miatt.

júl. 18. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyáron gyakoriak az ilyen hányásos nyavalyák.

Ha nem javul, orvoshoz menj el, én is igy voltam. Nekem no-spa/Cerucal injekciót adott.

júl. 18. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:
koszonom!!
júl. 18. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy ráhúzódott a gyomrodra a meleg? Nekem azt szokta.
júl. 18. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Jobbulást kívánok.
júl. 18. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:

5 os

nemtudom, ettem egy kis wasabis mogyorót, es azt rögtön kihanytam es azóta van ez. nem volt lejarva es gyakran eszek ilyet, szoval tenyleg fogalmam sincsen

júl. 18. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!