120/70 a vérnyomása édesanyámnak (53 év). Ez nem kóros ugye?
Figyelt kérdés
júl. 18. 16:23
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
júl. 18. 16:34
3/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem kóros. Ilyen korban már általában magasabb szokott lenni, ahhoz képest ez nagyon is jó érték :)
5/10 anonim válasza:
Ennél jobb az orvosi könyvben sincs írva .
6/10 anonim válasza:
Tisztában vagy egyáltalán a "kóros" fogalommal? Mi lenne kóros egy normális értéken?
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
6. Olvasd el figyelmesebben a kérdést! Igen, tisztában vagyok a “kóros” fogalommal ….. csak rosszul lett és megijedtem.
júl. 18. 20:59
8/10 anonim válasza:
Hat az nincs a kerdesben, h rosszul lett. Mindenesetre nem a vernyomasa miatt lett rosszul. Remelem jobban van.
9/10 IgaziÚriember válasza:
#7 én elolvastam figyelmesen többször is a kérdést mégsem találom azt a részt ahol hangsúlyozod hogy rosszul lett édesanyád. Idézd azt a szövegrészt ahol ezt az információt közlöd velünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!