Miért érezhetek “csavaró” érzést a szívemben?
Sziasztok.
Szerintem ez az érzés már évek óta megvan. Ha vissza gondolok stresszesebb időkben, főleg ha rástresszeltem akkor többször.. akár napi 1-1 alkalommal is előfordult pár nap alatt.
Aztán elmúlik hetekre/hónapokra.
De ezt az érzést úgy tudom leírni, mintha hirtelen kiugrana, nagyobbat dobbanna a szívem, és mintha megcsavarnák, mint egy ruhát amikor kicsavarjuk belőle a vizet.
Voltam már vele 1,5 éve kardiológián, szív uh, ekg, 24 órás holtter rendben. Ekg-m áprilisban volt utoljára, ott is minden rendben volt.
Fura, mert vagy úgy volt, hogy lefeküdtem, nyugalomban és a bal oldalamra fordulok, és akkor sokszor érzem.. viszont olyan is előfordult, hogy együttlét közben és megijedtem, onnantól már nem is tudtam nem erre figyelni:(
Volt valaki aki hasonlót érzett? Ez lehet tényleg normális? Akkor is lehet ha épp nem akkor stresszelek?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!