Mitől érezhetek csomót a torkomban?
Sziasztok,
kb. augusztus végén csomóérzetet kezdtem el érezni, valamint folyamatosan jön fel a válladék a torkomból, de úgy voltam vele, hogy 1-2 hét múlva eltűnik. akkor az el is múlt, de rá 2 hétre megint visszajött ez az érzet és azóta folyamatosan érzem.
voltam orvosnál többször is, nyaki ultrahangon-mindenhol azt mondták nincs semmi, nyirokcsomóm van megduzzadva és valószinűleg a stressztől érzem ezt a csomó érzetet a torkomban.
esetleg történt már valakivel ilyesmi?
Még nem olvastam a válaszokat, de már akkor refluxra gondoltam egyébként egyből
Amúgy akármilyen ijesztő is, és valóságos, és sokszor nem tudod a nyilvánvaló lelki okokat, de előfordul stressztől, ami csak életmód, környezet(pl egy rossz munkahely) váltással elmulasztható
Nekem volt egy munkahelyen ahol szorongtam(de ezt akkor még nem tudtam)
Csak a mindennapos gombóc érzés volt a torkomban, volt hogy alig kaptam levegőt, folyamatosan köszörültem a torkomat hátha elmúlik de nem
Érdekes módon felmondtam, és elmúlt ez a gombóc érzés a torkomban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!