Alkoholista bepisil, becsinál az ágyba részegen az már előrehaladott állapot?
Adott egy rokonom, aki lassan 40 éve iszik, eleinte jól bírta a piát, de az utóbbi 5 évben meglátszik rajta, az egészségi állapotán is. Láttam az ágyát és bizony kaksis volt és rendszeresen belevizel holt részegen. Napi 6-8 tüske konyak, 6-8 sör amit megiszik, mellette az étvágya szinte nullára csökkent, nem emlékszik semmire soha, mindennap tajt részegre issza magát, főleg délutánra telik meg a szervezete a piaval és akkor elmegy aludni magyarul beájul a piatol, majd felébred újra iszik és így tovább.
Személyiségtorzulas, agresszió, lopás, hazudozás,mindenét elitta házat vállalkozást. Ennyi napi alkohol fogyasztastól mikorra adja be a kulcsot? Rohamosan látszik a leépülés, évről évre egyre rosszabb. 3 éve még nem csinált maga alá az ágyban és volt étvágya ami most már alig van..
Gondolom ez már a végstádium kezdete és innen ered majd a totális leépülés.
Én sok ilyen alkoholistát láttam, igazi túlélők.
Tartósítva vannak.
Baleseteket élnek túl!
De szörnyű, hogy ilyen emberem tízezrei nem kapnak gyógykezelni.
Ők már nem akarnak gondolkodni!
Sajnos, a segítséget sem tudják már elfogadni.
Életükön,csak Isten tud majd változtatni!
Emberek és
Gyógykezelést
Elnézést, nem ellenőriztem a betűket.
Saját bevallása szerint nem tud már enni sokat, régen zabalt, óriási adagokat pedig akkor is ivott. Végülis az a rengeteg tüske és sör tartalmaz kalóriát csak vitamint éppen nem.
Sajnálom az ilyen embereket, ezek testileg és mentálisan, pszichiátriai szempontból is betegek de a környezete szívja meg.
Valóban láttam én is 80 éves alkeszt, de a papikám 57 évesen ment el, aki végtelen mennyiségű alkoholt ivott, rendezvényszervező volt és a kommunista világban ami ital megmaradt azt mind hazavihette. Mondhatom hamar meg is halt szegény delirium tremes és rák miatt.
Előrehaladott alkeszoknál van, hogy nem érzi már, mikor kell vécére menni.
De amúgy egy átlagember egyszeri berúgásánál is előfordulhat, hogy bepiszkít, mert annyira ellazulnak az izmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!