Erős hányásos hasmenéses állapot esetén mi hat?
Köszönöm! Fel napot hányt, a wc-n ülve, patikában adtak bolus-t ami fertőtleníti a beleket, kólát ivott, ors rehidratálót, mivel mindig kihányta, mindig újat adtam neki, + alul felül dedalon , aztán délután már csak hasmenés, ma már csak érzi hogy nem olyan jó a gyomra. Rájöttünk mi a baj ...
Akiknél nyaraltunk valamit összeszedtek és betegek voltak, csak elsunnyogták, utána jöttünk rá, hogy miért futkostak éjjel ajtótcsapkodva 5 percenként, és ugye a légkondi egy rendszeren volt. Erre mikor szóltam betegek lettünk, mondja az ő unokája 2 hete nem tud kikeveredni belőle, ja hogy a héten 2x is ott voltak minimum a mieink meg ott játszottak azon az udvaron, ahova a másik hányt ...
A kicsi 3 éves, ő is újra pelusos lett, napi 10 fostos pelus befigyelt, ő csak 3x hányt, ő is rendeződni látszik. A férjem is kihányta magát egy éjjel alatt, nekem csak a gyomrom sz.rakodik, de hogy minden nyaralás szivatós a gyerekekkel ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!