Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez? Torokgyulladás?

Mi lehet ez? Torokgyulladás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 napja nagyon beteg vagyok, tegnap előtt kezdődött egy sima kis torokfájással ami estére igencsak eldurvult. Tegnap voltam orvosnál és azt mondta hogy ez vírusos garatgyulladás, a tüneteim: nagyon erős torokfájás, szinte alig megy a víz vagy a nyálam lenyelése, fejfájás, láz, ritka orr folyás, kaparó torok. A torkomban vannak kisebb fehér hólyagok meg sebes is és már bele őrülök annyira fáj, lázam már hajnal óta nem volt hálistennek. Cataflamot és tantumverdét írt fel sok teával és pihenéssel de nem lettem jobban egy percet sem. Nagyon nagyon fáj a torkom, kérlek segítsetek hogy mit tegyek vele mert halálosan fáj.. szoktam sós vízzel gargalizálni de nem hat kb semmit, anyukám főzött húslevest meg mézes citromos teát, meg szedem a c vitamint is de semmi. Most nemrég ittam meg egy flectort hátha elmúlik a torokfájásom. :(

júl. 12. 14:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Értem, 2 fele flectort vettem be ami 7ig egész szépen ki is vette a fájdalmat, na de ami után jött azt soha senkinek nem kívánom, azóta annyira fáj a torkom hogy a sírás kerülget minden nyelésnél, főztem kamilla teát csak magába, azt kortyolgatom, remélem vasárnaprs jobb lesz, meg tantum verdével fújom ami méginkább kimarja, de elvileg hatásos szóval fújogatom vele, szerintetek mikorra múlik el? Kedd ? Szerda?
júl. 12. 21:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Fájdalomcsillapítót, gyulladás csökkentőt 4 óránként vehetsz be.

Ne várj többet, ha fáj.

júl. 12. 22:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Valahogy semmi sem mulasztja el, tiszta ideg vagyok mert egyre csak csúnyább a torkom. Ebből holnap sürgősségi lesz vagy a fül-orr gégészet, nem tudom mi lesz nyitva de megbolondulok a fájdalomtól. Már nyelni sem tudok, minden bajom van vagy 3-4 órája, nem tudok aludni sem se semmit. Csak lesek ki a fejemből. Szerintetek meg fogok gyógyulni? Nagyon meg vagyok ijedve, szörnyű. :(
júl. 13. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!