Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi idő után jött helyre...

Mennyi idő után jött helyre gyomor fekély? Mit tettetek hozzá?

Figyelt kérdés
Igaziból még nincs fekélyem csak erózió pár helyen de nagyon sokat fáj a gyomrom, és ha egy kicsit is olyat eszek ami nem szimpi a hasamnak nagyon felpuffadok, és rosszul vagyok. Szedtem gyógyszert már több félét de már kb 3-4 hónapja nem iszok egyáltalán alkoholt, próbálok egészségesen enni, nem iszok energiaitalt és szénsavas üdítőket de nem érzem úgy hoyg bármit javulna.
2024. júl. 10. 13:45
 1/2 anonim válasza:
+1 a kérdésnek. Hasonló gonddal küzdök, nekem pozitív lett a helicobacter pylori tesztem. De már hetek óta, illetve majdnem két hónapja, mindenféle gyógyszert kaptam. (Normix, iberogast, progastro, rabeman). Én se iszom, se dohányzom amióta kezelnek, de nem érzem, hogy bármi is javult volna. Magán dokihoz járok, de így is nagyon lassan halad ez az egész.
jan. 8. 23:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! a helicobacternél tudom hogy fontos azt kezelni de ha én nekem lehet egy javaslatom akkor minden más ilyen sav csökkento, reflux gyogyszert azt ne szedj. ezek nem gyogyitanak meg csak tüzet oltanak és kesobb még több kell beloluk. Nekem ami nagyon sokat segitett és mindig volt otthon az a tőzegéfonyalé, ebből mindig volt otthon és ha tudtam hogy olyan fogok enni ami nehezebb megemészthető akkor ebből csináltam magamnak viz_t.álé mixet .

A másik ami nekem először rengeteget segített de ez elég rossz az a képosztalé.- leturmixoltam zöl káposztát és kinyomtam a levét. ezt ittam minden nap és kb 1-2 hét alatt elmúlt a fájdalom. Sajnos ha utánna megint elkezdessz összevissza enni akkor visszajön.

Nekem ez nagyon nehéz, hogy már több mint egy éve nem gyógyul meg rendesen

tegnap 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!