Mi lehet erre a megoldás? Magánorvos?
Figyelt kérdés
Privátban elmentem ct vizsgálatra, majd elmentem egy neurológushoz. Odaadtam neki a cd-t. A leírást szándékosan nem adtam neki oda, mert aki nem tudja mi az amit lát egy cd-n, attól nem várnék gyógyulást. Láttam rajta hogy teljesen vakon van, semmit nem említett ami a leírásban szerepelt. Sőt, elküldött mégegy ct vizsgálatra. Gondolom azért mert ott a rafiológus leírja papírra a véleményt mert ő tök hülye hozzá. Hiába mondtam hogy nem fogom alávetni magam egy ismételt sugárzásnak ha itt a cd, neki az volt a kifogása hogy régi. Pedig mutattam neki, rávolt írva a cd- re a dátum, 3 hónapos. Mégse mondhatja hogy hülye hozzá. Most kérdezem én: minek diploma ahhoz hogy valaki neurológus lehessen ? Így akárki beleülhet abba a székbe. Erre bízzam az életem? Hozzáteszem úgy meg kopogtatta a sérült gerincem a kalapáccsal hogy azóta is fáj.2024. júl. 9. 14:00
1/5 A kérdező kommentje:
Masik orvoshoz nem is mehetek mert elszedte a beutalómat, marad a fizetős orvos.
2024. júl. 9. 14:00
2/5 Ypszilon1980 válasza:
Ez nagy hiba a részedről. A CT kiértékelése radiológusi hatáskör, tehát az a lelet része a vizsgálatnak, más kérdés, hogy a neurológus valamennyire ért hozzá. Nem tudom mi a kérdés és azt sem tudom, hogy a 3 hónapos valóban régi-e, de biztosan nem a lelet hiánya miatt küldene újra. Természetesen a vizsgálatot visszautasíthatod.
3/5 anonim válasza:
Az említett neurológus kérte a ct vizsgálatot?
Ha nem, akkor tájékoztattad, hogy miért volt szükség a vizsgálatra?
4/5 anonim válasza:
Igen, magánban mehetsz tovább.
A radiológus, aki a képalkotó vizsgálatok elemzi, ez egy külön ága az orvostudománynak, szerintem ezzel még nem hibázott a neurológus, hogy nem tud ct képet olvasni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem ö kérte. Tájèkoztattam hogy mier volt szükség.
2024. júl. 9. 14:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!