Manó11 kérdése:
Makacs torokfájás? többi lent
Figyelt kérdés
már vagy egy hónapja nem akar helyre jönni a torkom,pedig fontos műtét vár rám. szedtem antibiotikumot kicsit jobb lett. de fájdogál. megyek fel a házidokihoz nem tudom mit mond majd. múltkor nézte a torkom nem volt piros. mondta intézzem a műtétet. de így nem merem.. valaki van így még esetleg? tanácsot elfogadok2024. júl. 9. 07:25
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy ez a torokfájás kicsit pszichés is nálad. Tudod, hogy műtéted lesz amire helyre kell jönni és aggódsz emiatt, folyton nyeldesel így úgy érzed, hogy fáj.
Ha az orvosod azt mondta, hogy nem gyulladt és szervezd csak a műtétet akkor nincs baj.
3/3 A kérdező kommentje:
nem tudom,lehet tényleg kicsit pszichés. mindegy,beviszem az igazolást amit adott aztán kiderül az altatódoki mit mond. hazudni nem fogok....,
2024. júl. 9. 19:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!