Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Trombózis lehet? 22/N

Trombózis lehet? 22/N

Figyelt kérdés

3.napja fáj a jobb lábam a térdemtől egészen a bokámig(hol jobban hol kevésbé, de folyamat diszkomfort van benne), illetve a lábujjaimban mintha érzéskiesés lenne, néha zsibbadás. A lábam nem dagad, ugyanakkora mint a másik,nem ég,nem piros, és se nem kék/zöld, illetve nem meleg tapintásra. Nem szedek fogamzásgátlót, illetve nem is dohányzom,viszont nem tudok genetikai eltérésről, ami esetleg okozhatna ehhez hasonló zavarokat(nem nézettem még meg). Mennyi esély van arra,hogy trombózisom van? Vagy ez csak egy idegbecsípődés inkább? Ha trombózis lenne, akkor feltételezem már réges régen kellett volna legalább +1 tünetnek megjelennie, ha másnak nem, akkor a láb dagadásnak(?)

Visszeresnek nem visszeres a lábam.

2024. júl. 8. 16:27
 1/5 anonim válasza:
Vitaminokat szoktál szedni, leginkább magnéziumot? Vérnyomásodat mérted?
2024. júl. 8. 16:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam szedni,magnéziumot is nagyritkán. Vérnyomást nem mértem mostanában, de általában 110/70 körül van
2024. júl. 8. 16:38
 3/5 anonim válasza:
Szerintem ezzel a tünettel érdemes lenne ügyeletre elmenni, vagy orvoshoz.
2024. júl. 8. 18:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Egy több mint 40 éve praktizáló orvos rokonom szerint a tüneteim nem adnak okot trombózis gyanúra(pl.:a 2 vádlim teljesen egyforma,nem lilul nem meleg stb) úgyhogy próbálom nem túlaggódni és hinni neki😊
2024. júl. 8. 21:39
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Vegulis mi okozta?

Nekem most majdnem ugyanezek a “tuneteim” vannak.

júl. 22. 02:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!