Mennyi idő után hat a vastabletta? Ha 2 hétig szedtem akkor már helyre kellett álljon a hemoglobin szintem? Épp hogy határérték alatt van, tehát nem vészes.
Szoktam plazmát adni, viszont legutóbb megállapították,hogy alacsony a hemoglobin szintem és 2 hétig nem adhatok plazmát. Épp, hogy nem éri el a határértéket, szóval nincs nagy baj.
Szedtem vastablettát. Kb 6.db-ot 2 hét alatt.
Szerintetek már adhatok plazmát?
Azért mondták a 2 hetet, mert nekik az az érdekük, hogy minél előbb visszamenjél plazmát adni, mert csak akkor kereshetnek rajtad...
A te egészséged elég kevéssé érdekli őket!
Érdekes módon, ha szimpla véradáson szűrnek ki alacsony hemoglobinsziont miatt, akkor három HÓNAPIG nem adhatsz vért...
A vastabletta amúgy kevés, főleg, hogy amúgy is igen rosszul szívódik fel. B komplexet szedjél mellé, emellett egyél májat, céklát, brokkolit - a természetes táplálékból jobban szívódik. Ha eszel tejet, tejterméket, akkor a tabletta bevétele előtt v után 2 órával tedd, mert gátolja a felszívódást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!