Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyirokcsomó , vagy esetleg más?

Nyirokcsomó , vagy esetleg más?

Figyelt kérdés

Észrevettem a hónaljamban 2 fájó borsószemméreű dudort, fájtak is de a fájdalom egyre jobban múlik el, tudni kell hogy borzalmasan félek mindenfajta betegségtől és sokszor bemesélek magamnak mindent, ennek is sokszor utánanéztem mar de talán amivel azonosulni tudok hogy a sok izzadásgátlótól durranhattak be, most hogy nyàr van többet használtam és aluminium is van benne (amit meg tudni kell hogy törés miatt emelgetni se tudtam a kezem tehát izzadtam mint a lovak) tehát megeshet hogy csak emiatt van, vagy esetleg más? Nincs semmifajta más tünetem, energikus vagyok se fejfajas se faradékonysag, minden ugy van mint eddig

16

2024. júl. 3. 15:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem előző héten egy szúnyogcsípéstől durrant be, azóta elmúlt, nyugi nincs semmi gond, főleg ha fájt is:)
2024. júl. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!