Egyszeri tampon hasznalat utan tss?
Figyelt kérdés
Nyaralunk, es ma meg verzek. Pontosabban mar nagyon sokadik napja, de ez mas tema. Feltettem egy tampont, hogy tudjak furdeni az oceanban. Osszesen max 3 orat volt benn, es furdes utan miutan hazaertunk (kb 20 perc volt) azonnal kivettem, ez kb delutan fel 5-5 korul volt. Most volt kicsit higabb szekletem meg kicsit pocak rendetlenkedik. Ezelott sose hasznaltam tampont es nem is akarok ujra hasznalni. Lehet tss-em?
(Elegge stresszgomboc vagyok)
2024. júl. 2. 23:04
2/5 anonim válasza:
Jézusom... Olvasd már el a használati útmutatót, ott leírják, mitől alakulHAT ki a TSS, ami egyébként rhadt ritka ahhoz képest, ahány nő használ rendszeresen tampont.
3/5 anonim válasza:
Ettol nem lesz TSS-ed, ne aggodd tul :)
Sem a higabb szeklet sem a gyomorproblema nem attol van, en 10+ eve hasznalom, semmi gond. A 2 problema amit felsoroltal siman lehet , hogy a menstruacios ciklusod valtotta ki.
4/5 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye. Inkább ettél valamit, amit itthon nem szoktál.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek. :) Valoszinuleg a kaja volt a ludas. :)
2024. júl. 10. 11:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!