Vérnyomásmérő miért ad ennyire különböző értékeket?
Ha ilyen csukóra rakható saccométered van, akkor az a fö ok. Én ezért vettem felkarra valót, as stabbilan mér.
1-esre annyit, hogy valóban vátozik, nekem volt 24 órás mérés, szabályos szinusz szerint emelkedett és csökkent napszakonként, de 3-4 k0zvetlen egymásutáni mérésnek nem volna szabad ugrálni. Max lassan mennek lefelé az értékek, mert leülsz, és nyugalmi helyzetben vagy a 3-4 mérés alatt.
Kedves Kérdező!
Az, hogy mennyit mutat sok mindentől függ. Eleve ha ráfeszülünk, nagyon koncentrálunk, netalán idegeskedünk az érték miatt, rögtön mást fog mutatni. Befolyásolhatja fizikai aktivitás, folyadékbevitel, akár az időjárás is.
Ne mérd sokszor. A többi kérdésedből látszik, hogy szorongásos beteg vagy, emiatt lehet az, hogy raizgulsz arram hogy milyen szam lesz, emiatt felmegy.
tudom, sajnos nekem is volt igy, annyira féltem az zinfarktustol, hogy 5 percenként mértem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!