Lehet hogy a ventillátortól lettem ilyen beteg? 20\L
Figyelt kérdés
Nem volt légkondi napokig és kb 35 fok volt a szobámban (nem magyarország) es addig vettem egy ventillatort ami ment egesz ejjel es fujt ram. Igy is marha meleg volt es nagyon sokat izzadtam, rosszul ereztem magam alig tudtam aludni is. Ez kb 4 napig volt , utana hetfotol mar van legkondim viszont 2 napja szarazan kohogok, kapar a torkom es folyik az orrom. Eleg rossz es idegesito a kohoges, nem tudom milyen gyogyszert szedjek.2024. jún. 28. 10:27
2/5 anonim válasza:
Igen lehet. Az általa felkevert portól kijöhetett allergiás tünet, vagy akár kórokozót is beszippanthattál
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor allergia gyogyszert kene szedni?
2024. jún. 28. 10:57
4/5 anonim válasza:
Próbáld meg. Ha nem használ akkor esetleg orvos.
5/5 anonim válasza:
Igen. Arizonaban 45 - 50 fokig felmegy celsiusban a homerseklet, legkondi mindenhol, es senkinek semmi baja. Irorszagban ciklonok hatasanak tomkelege, "frontok" ide-oda es nem faj a fejuk.
En is fujatom a ventillatort, semmi bajom.
Turista vezeto voltam, amerikaiak mondtak, hogy miert gondoljuk, hogy a legkonditol "megbetegszunk" aztan en mondtam, hogy ez ilyen "homeopatia" szeru tolog, mint naluk a chiropractor amit utalnak mert hokusz-pokusz, mint amiket felsoroltam. A levegotol nem leszel beteg... max allergia, vagy valami, de beteg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!