Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak, nagyon beteg...

Mit csináljak, nagyon beteg vagyok és nem javul?

Figyelt kérdés

Másfél hete vagyok beteg, nagyon durván fáj a torkom, soha nem fájt még így. Nyelni nem tudok. Köhögös, sűrű nyák jön fel. Nincs lázam. Voltam dokinál 2x, hiába szedem a gyógyszereket mert nem javulok. Másfél hete nem tudom aludni mert köhögök. És egy párszor már véres köpet is jött fel.( csak amiatt mert nagyon erőltetve köhögök)

mit csináljak már minden házipraktikát kiprobáltam és szedem a gyógyszert is?

2024. jún. 8. 01:20
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Menj el orvoshoz
2024. jún. 8. 04:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Reggel intenzív köhögés?
2024. jún. 8. 05:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Hétfőn ismét vissza az orvoshoz. Mást sajnos nem tudsz. Amilyen szinten vagy, ezen már nem segítenek a házi praktikák sajnos. Másik féle gyógyszer kell.
2024. jún. 8. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:
1,5 hét alatt 2x voltál dokinál? Mindkétszer antibiotikumot írt fel? Végigszedted? Ha igen, és még mindig ennyire fáj akkor menj vissza újból hétfőn.
2024. jún. 9. 01:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem írt fel antibiotikumot egyáltalán. Csak Amroxolt meg Algoflexet. Holnap visszamegyek mert már rá ment a fülemre is és begyulladt az is
2024. jún. 9. 07:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor menj el a fül-orr-gégészetre. Ott fognak segíteni neked. Biztos, hogy antibiotikum kell neked. És mindenképp válts háziorvost.
2024. jún. 9. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
4 hete vagyok így. 5 nap Zinnat, majd 7 nap Suprax szedtem, fájdalomra Algopyrin, plusz Dorithricin és Strepsils elszedtem egy-egy dobozzal. Voltam háziorvosnál és gégésznél is. Egyszerűen folyamatosan fájdalmas a nyelés, kisugárzik a fülembe is, köhögök és csorog le a garatomon a sűrű váladék, ja meg a torkom is tüszős. Legalább lázam csak 5 napig volt. Tenyésztés nem mutatott baktériumot, így harmadik kört nem kaptam de senki se tudja mi a szar ez.
2024. jún. 10. 01:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Oh. Hát jobbulást kedves 7-es és kérdező.
2024. jún. 10. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Köszi
2024. jún. 10. 09:50
 10/10 A kérdező kommentje:

#7es akkor biztos van valami nyavalya. jobbulást neked!!

na voltam ma is fül orr gégésznél is, meg háziorvosnál is. nem kaptam antibiotikumot, most csepegtetnem kell a fülembe. de megörülők már a sok váladéktól én is

2024. jún. 11. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!