Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ettől lehet...

Szerintetek ettől lehet vérmérgezést kapni?

Figyelt kérdés

Tegnap borotváltam a lábam és tudni kell hogy elég érzékeny a bőröm (világos és könnyen pirosodik)

Sajnos szerencsétlen voltam és felhasítottam a bőrt a lábszáramon kb 2 centi hosszúságban, nagyon fájt és persze egyből kezdett vérezni már a kádban a víz alatt is.

Sajnos nem tudtam venni betadint, ragapasz volt itthon ilyen orvosi fehér tapasz, azzal leragasztottam még tegnap.

De mára sokkal rosszabb lett ahohy a tapaszt levettem, ráragadt a sebre és persze megint vérzett ahogy leszedtem a tapaszt. Be is van kicsit dagadva és a seb körül nagyon piros és fájdalmas.

Nagyon félek, tegnap is próbáltam fürdés után hideg vízzel lemosni meg ápolni, de ma sokkal jobban fáj mint tegnap, illetve ahogy mondtam, bedagadt a seb körül és piros kör veszi körbe.

Nagyon aggódok, nyugtassatok meg hogy nem lesz baj.

2024. jún. 25. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj, vegyél betadint
2024. jún. 25. 23:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Meghalsz...
2024. jún. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!