Torokfájás, orrdugulás, és most már fülfájás is. Mit tudok ezzel kezdeni?
Figyelt kérdés
Kedden délutánra fájt a fejem, a torkom, és a nyirokcsomóim, estére lázas is lettem. Másnapra jobb lett, de elmentem dokihoz. Azt mondta nincs nagy bajom, de azért ad antibiotikumot, Cefzilt írt fel, azt csütörtöktől kezdtem szedni, mert meg kellett rendelni. Viszont vasárnap van, a torkom még mindig fáj, de nem látom se pirosnak, se megdagadva, az orrom el van dugulva, fújok bele orrsprayr, néha sárgás cucc jön belőle. De délutántól már fáj az egyik fülem is, nem is kicsit, és el is van valamennyire dugulva.
Mi baja lehet? Miért nem hat az antibiotikum? Mit csináljak vele?
2024. jún. 23. 23:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!