Reggeli torokfájásra praktikák?
Tudom hogy az okát kéne előbb megszüntetnem, de igazából tudom hogy azért van mert nem kapok az orromon túl sok levegőt fekve és nyitott szájjal alszok. De nem akarok semmiféle orrsövény ferdülés korrekciót/műtétet meg hasonlót mert igazából csak ilyenkor tűnik fel bármilyen mértékben. A kérdésem az lenne hogy reggel mit tudok kezdeni hogy ez elmúljon? Mert ha nem iszok legalább egy teát akkor megmarad egész nap. De sztem ez nem túl jó gyógyteáknál sem hogy minden nap igyak, akinek van hasonló mit csinál?
(Mondjuk most lehet éppen az is hozzátesz hogy meg vagyok fázva meg ha beteg vagyok nyilván jobban de amúgy is előjön mindezek nélkül.)
Édesgyökér. Patikában kapható.
Főzhetsz belőle teát, vagy elrágcsálhatsz egy kis darabot, mint egy rágógumit.
Fekete retek, nézz utána a neten, hogy kell szirupot csinálni ….kivájod a közepét, és teszel bele egy nagy kanál mézet vagy többet, a retek levet enged, ez pár nap, és azt a lét megenni.
Másik a hagymafőzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!