Akos2002 kérdése:
Szúró fájdalom testszerte mindig máshol valakinek volt hasonló ??
Figyelt kérdés
2 hete elkezdett zsibbadni a talpam először a bal aztán néha minimálisan érzem a kezemben is ,aztán most két napja szúró fájdalmaim vannak testszerte de mindig máshol
Olyan mint egy vándorló fájdalom
Megelőzően egy hétig fájt a fejem és azután voltam agyi MRI-n is ami teljesen negatív volt
Nem tudom mi lehet ez de nagyon aggódom nem a csontdaganat vagy gerinc ..napokban elmegyek gerinc MRI re is de addig is érdekelne volt e valakinek hasonló panasza ..
Neurológusom azt mondta menjek el gerincröntgenre ami tág fogalom mert nyaki háti es ágyéki vizsgálat általában mind külön van !
2024. jún. 19. 11:32
1/2 anonim válasza:
Vszeg semmi bajod sincs és ez csak a fejedben van. Ha volt vérvétel és az rendben volt, akkor 100%.
2/2 anonim válasza:
Nekem is vannak fájdalmaim. De nekem műtét előzte meg és azóta fáj,de kép alkotók alapján minden rendben. Azt mondják,ha nem találnak semmi elváltozást,akkor pszichoszomatikus fájdalom. Hát marha jó,nem mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!