Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anorexiásként kérek segítséget...

Anorexiásként kérek segítséget, hogy mit egyek amitől nem lesz bűntudatom?

Figyelt kérdés
jún. 16. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Van bármi olyan kaja amitől nem “félsz”?

Nekem ilyen volt a müzli szelet, utána jött a joghurt aztán meg a jóreggelt keksz. Biztos van valami olyan amiről tudod, hogy szívesen megennéd, edd azt tökmindegy, hogy mi az. Itt a feljebb említettek nem annyira táplálóak, de jobb mint a semmi.

Próbálj meg kitalálni valami célt (a fogyáson kívül) pl. sikerüljön jól az érettségi, legyen egy jó szakmád vagy hasonlók. Mert ezeket a célokat nagyon nehezen tudod elérni anorexiásként és talán motiválna, hogy elengedd az evészavart egy jó cél érdekében. Nekem ez segített valamennyit, hogy tudtam, hogy jó érettségit akarok és tudtam, hogy ilyen állapotban nem fog sikerülni mivel csak a kajára gondolok.

Kitartást neked❤️

jún. 16. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
42%
Nekem a hízásom után az segített, hogy elkezdtem kalóriákat számolni. Így bármit megehetek bűntudat nélkül, mert pont annyit viszek be, amit el is éget a szervezetem.
jún. 19. 06:37
 3/3 anonim ***** válasza:
67%

Nekem eleinte csak joghurt, csirkemell (párolva), zoldsegleves, túró (fahéjjal, édesítővel)ment es alma minden mennyisegben.

Es ezután kis lepesekben a többi.

Nem volt tudatos a többi visszavezetése, csak ahogy éreztem.

De ha veszélyesen alacsony a testsúlyod az más helyzet.

Ott nálam nyilván ment a tápszer, mert nem volt elég a kcal.

Ezeket mérlegeld.

Kitartást, gyógyulást neked.

jún. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!