Szerintetek asztmás vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem kéne az internetre hagyatkoznom, de egy ideje már zavart, orvoshoz pedig nem akarok vele menni, mert lehet, csak beképzelem.
Gyakran sportolok és tornázok, futok, kosárlabdázok, s ezek után mindig kifulladok. Ez normális. De van, hogy egy alapvető tevékenység közben/után is alig kapok levegőt (pl. ha le kell guggolnom valamiért, akkor elszédülök és felgyorsul a szívverésem). Van, hogy egy teljesen váratlan pillanatban elmegy a levegőm és ilyenkor izzadni kezdek. A mellkasom is szokott fájni, belenyilall. Eddig még semmilyen komolyabb betegségem nem volt, és az életmódom is egészséges.
16/L
2024. jún. 14. 20:42
1/1 nyalógép válasza:
Azt hiszem mégiscsak el kellene menned orvoshoz. Ezekkel a tünetekkel én kardiológusnál kezdenék. Kérj beutalót a háziorvosodtól. Úgyis eltelik pár hónap míg sorra kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!