Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Járt már más is így a fülével?

Ernyő kérdése:

Járt már más is így a fülével?

Figyelt kérdés

KB 10 napja bedugult a bal fülem, nem fáj, nem gyulladt, semmi baj nincs vele. Nasotasonet írtak fel. Majd 1 hete rosszul lettem, szédülés hányás miatt a mentő be vitt a sürgősségire, ahol azt mondták a fülem miatt van, csináljam az Epley manővert. Szerencsére azóta ez a panaszom megszűnt de a fül dugulás nem.. Már nem bírom, elviselhetetlen, idegesit hogy senki nem tudja mi a baj.

Antibiotikumot is kaptam, de semmit nem ért, mert nincs változás :-(

2024. jún. 14. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Látta fül szakorvos ?
2024. jún. 14. 20:22
 2/6 A kérdező kommentje:

Fül orr gégész látta 2x is a fülem, egyik alkalommal sem talált semmit sem, se gyulladást se semmit, mégsem javulok.

Vérvételen voltam, minimálisan emelkedett volt a fehérvérsejt szám, az miatt írta fel az antibiotikumot de semmivel nem lett jobb, sőt rosszabb mint mikor be dugult :-(

2024. jún. 14. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Hasonló bajom van vagy 2 hete, fülzsírra gondoltam, cseppentgettem fülsprével, de máig is pattan egyet és jól hallok, majd ugyanúgy eldugul és gyengén hallok.Háziorvosommal közöltem, nem ért rá felállni az asztaltól.Ő mondta hogy fülcsepp.
2024. jún. 14. 20:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Nálam ugyan ez... KB 2 napja azt éreztem, hogy sokkal jobb erre ma annyira vissza dugult, hogy alig hallottam rá...

Én még házi orvosomnál nem jártam de lehet jövő héten el megyek hozzá, hátha ő tud valami biztatót mondani

2024. jún. 14. 21:13
 5/6 anonim válasza:
Nekem az AudiSpray segített. Mikor befújtam bedugította rendesen a fülemet, majd egy-két nap múlva már folyósította a fülben a zsíradékot, és kézzel ki lehetett bányászni. Úgy jött ki mint amikor a bőröd radírozod.
2024. júl. 7. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez egy érdekes kérdés, nekem egyszer csak eldugult az egyik fülem és két hónapig alug hallottam vele, aztán kimostam langyos fürdővízzel, akkor pár nap alatt elmúlt, de időnként újra eldugul, ha azon az oldalamon alszok. Pattog meg recseg időnként.
2024. júl. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!