Mi lehet a baj a férjem fülével? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
kb. egy hónapja vette észre, hogy erősen romlott a hallása az egyik fülére, olyan érzése volt,mintha be lenne dugulva,illetve eleinte "lötyögős" érzése volt, mint amikor uszodában víz megy bele...de ez biztosan kizárható!Elment fül-orr-gégészeti magánrendelésre...ahol arcüreggyulladást állapítottak meg nála, de semmi problémát nem érez az arcán..már több mint 501 ezer forintot hagyott a dokinál, aki mindig visszarendeli, kimossák az orrüreget(arcüreget???)bioptron lámpázzák félórát, és utána leszívják az orrüreget....kapott már antibiotikumot is, mellé probiotikumot,kemény 20 ezerért, fülpárnát,amit melegítve rá kell tenni mint gyerekkorunkban a sóval töltött zoknit..fel is szúrta neki, akkor másnapig javulást érzett de újra elromlott...már komolyan idegesítő a helyzet...lehet ennek pszichés oka?vagy kifogtuk a legbénább mellesleg leg pénzéhesebb magándokit??? segítsetek!!!!ötletek???tapasztalatok?2011. febr. 18. 19:35
1/9 anonim válasza:
jó nagy hülyék vagytok...sztk rendelőben ingyen megcsinálnák a röntgent és kiderülne, hogy van-e arcüreggyulladása és megspóroltok fél millát
2/9 anonim válasza:
Erre mondom én azt, hogy nálunk a magánorvos nem akar meggyógyítani, hanem csak életben tartani.
3/9 A kérdező kommentje:
:)))pppff...bocsi elirtam az összeget..."csak"50 ezerről van szó...de lehet igazad van, bár a munkája miatt sajnos nem tud a rendes rendelési időben eljutni orvoshoz...és a mai világban nem meri az ember kockára tenni a munkahelyét...ugyebár..szóval???más tanács?tényleg zavaró, és nagyon rosszul hall arra a fülére
2011. febr. 18. 19:50
4/9 A kérdező kommentje:
2.kommentelő...lehet igazad van, de mit tegyünk?
2011. febr. 18. 19:51
5/9 anonim válasza:
Menjen el a fogaszatra!
Egy rossz fog is okozhatja ezt a tunetet, s ilyenkor hiaba a mosas, a lampazas, hiszen az igazi okot nem deritette ki a dr. Ur!
Fogaszat es rontgenezni!
6/9 A kérdező kommentje:
köszi
2011. febr. 18. 19:53
7/9 anonim válasza:
Ha bármilyen gyulladás lehetséges, minimum 1-2ezer mg C-vitamin naponta!
8/9 anonim válasza:
Szerintem a férjedet félrekezelték. Az arcüreggyulladás bizony nagyon fájdalmas, nekem volt már, hát nem semmi volt. De a szakorvos első feladata, hogy megröntgeneztesse, hiszen ha az arcüreg mindkét oldala, vagy csak az egyik fedett, akkor beszélhetünk gennyes arcüreggyulladásról. Ha az a nagy okos orvosotok csak kopogtatással, vagy ránézésre döntötte el a baj okát, akkor az bezony pancser. Szerintem a férjednek csak a fülével lehet probléma, egy krónikus középfüllgyulladás, ami átmeneti hallásromlást okozhat. Tudod mit van még egy gondolatom: Ha viszket is a belül a füle, akár ételallergia is lehet a háttérben, lisztérzékenység, pollen, atka esetleg. Legelősször is vegyetek a gyógyszertárba aloe vera cseppet, azt csepegtessen a fülébe. A másik menjen a kórházba rendelésre, oda nem kell beutaló.És mondjon el mindent, az előző kezeléseket, ott majd kivizsgálják a problémáját.
9/9 anonim válasza:
utolsó, nekem 3-szor volt arcüreg gyulladásom, röntgenen látszott, az egyik már el is múlt nagyjából, mire röntgenre került a sor és NEM fájt
kizártnak tartom, hogy ne jusson el a férjed rendelésre, legtöbb helyem már reggel 7 től van rendelés és sok helyen este 6-7 ig is van
+ a kórházakban hétvégén is van ügyelet a fül-orr-gégészeten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!