Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fázhat a fogam?

Mitől fázhat a fogam?

Figyelt kérdés

Igen, fázik.

De én nem fázok.

Hideget se ittam vagy ettem volna.

Hűtőházban sem dolgozok.

És hideggel sem érintkezek.

Bár van mikor fázok, de akkor is fázik a fogam, amikor egyáltalán nem fázok.

Nem mindig fázik, de az utóbbi 1,5-2 hétben kezdett el fázni. Azt nem figyeltem meg, hogy a nagy melegben fázik-e...

Értelmes és releváns hozzászólásokat, meglátásokat és tapasztalatokat várok.

Köszönöm a "Menj el fogorvoshoz." tanácsot...

2024. jún. 13. 00:32
 1/5 A kérdező kommentje:

Kimaradt: Sokszor nem egy fogam, hanem több fogam fázik. A legtöbb esetben csak a jobb alsó leghátsó őrlőfogam fázik. (Az utolsó előtti örlőfogam már évek óta ki van húzva. Ez az első alkalom, hogy fázást érzek a fogamban, tehát kétlem, hogy összefüggés lenne a kihúzott fog helyével kapcsolatban.)

Amikor pedig nem csak ez a fogam fázik, akkor az egész jobb alsó fogsorom fázik.

2024. jún. 13. 00:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem a vicc kategóriába tettem. Értem, késő van.....
2024. jún. 13. 00:39
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Olyan nincs, hogy fázik a fogad, legfeljebb érzékeny a hidegre és/vagy a melegre. Ha pár nap alatt nem múlik el magától, érdemes megnézetni, mert olyan oka lehet, amit házilag nem valószínű, hogy meg tudsz oldani. Pl. elkezdett szuvasodni valamelyik (esetleg több is)...
2024. jún. 13. 01:04
 4/5 anonim ***** válasza:

A fogad nem fázat, mert vér pedig folyamatosan kering, ugyan ez az ok amiért a szemed sem fázik vagy fagy meg télen.

Szerintem az igedek megsérülhettek a fogad körül, ezért érezhetsz olyan ami valójában nem létezik, nekem volt hasonló az ujjaimot, olyan érzés volt mintha megégettem volna magam, pár napra rá elmúlt. Azért megkérdezném egy szakember véleményét, mert itt nem biztos hogy kapsz érdemi választ. Remélem segítettem.

2024. jún. 13. 01:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennyire szeretnél értelmes választ kapni miért nem használsz megfelelő kifejezést?! Nyilván nem fázik a fogad, hanem érzékeny, itt pedig unalmában SE olvasgatja a kérdéseket egy hozzá értő fogorvos, így szinte senki nem tudja megfelelően bediagnosztizálni a problémád..
júl. 26. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!